Recepti

Zobene čašice s Maslacem od badema-bez pečenja

recept_foto (1)
Zobene čašice s Maslacem od badema-bez pečenja

Zobene čašice s Maslacem od badema-bez pečenja

Čašice od zobenih pahuljica i maslaca od badema bez pečenja će te obožavati prave se za 10 minuta. Lagane su za pripremu i za one koji nisu spretni u kuhinji!

Sastojci

  • 1 šalica zobenih pahuljica

  • 1/2 šalice Tegla Maslaca od badema

  • 1/4 šalice agavinog sirupa

  • 50 g čokolade za kuhanje

Upustvo

  • Pomiješajte u zdjeli zobene pahuljice, agavin sirup i Tegla Maslac od badema dok se svi sastojici dobro ne sjedine i oformi se ljepljiva smjesa.
  • U kalupe za muffine stavite 1-2 čajne žlice smjese i dobro ih utisnite u kalup.
  • Čokoladu za kuhanje istopite i u sredinu svake čašice dodajte po čajnu žlicu čokolade, po želji možete posuti i sa sjeckanom bademima.
  • Čašice ostavite u hladnjaku na najmanje pola sata da se sve dobro poveže i stvrdne. Nakon toga je spremno za uživanje 🙂