
Zobene čašice s Maslacem od badema-bez pečenja
Čašice od zobenih pahuljica i maslaca od badema bez pečenja će te obožavati prave se za 10 minuta. Lagane su za pripremu i za one koji nisu spretni u kuhinji!
Sastojci
1 šalica zobenih pahuljica
1/2 šalice Tegla Maslaca od badema
1/4 šalice agavinog sirupa
50 g čokolade za kuhanje
Upustvo
- Pomiješajte u zdjeli zobene pahuljice, agavin sirup i Tegla Maslac od badema dok se svi sastojici dobro ne sjedine i oformi se ljepljiva smjesa.
- U kalupe za muffine stavite 1-2 čajne žlice smjese i dobro ih utisnite u kalup.
- Čokoladu za kuhanje istopite i u sredinu svake čašice dodajte po čajnu žlicu čokolade, po želji možete posuti i sa sjeckanom bademima.
- Čašice ostavite u hladnjaku na najmanje pola sata da se sve dobro poveže i stvrdne. Nakon toga je spremno za uživanje 🙂