Pečena zobena kaša
Pečenu zobenu kašu možete raditi kao topli doručak ili kao zdravi desert za 1 osobu.
Sastojci
1/2 banane
1/2 šalice zobenih pahuljica
1 mala žlica meda
1/4 male žlice vanilin šećera
prstohvat soli
1/2 žlica praška za pecivo
1/2 šalice mlijeka po želji
1 žlica Maslaca od lješnjaka sa začinima za medenjake
1 žlica Maslaca od lješnjaka s kakaom
Upustvo
- Pećnicu zagrijati na 180 C.
- Sve sastojke osim maslace od lješnjaka izblendati i prebaciti u zdjelu za pečenje.
- Na kraju dodati Tegline maslace u sredinu (ne mješati). Peći cca 20 minuta ovisno od jačine pećnice.
- Dobiti ćete zapečenu koricu na vrhu, a unutra "fudgy" smjesu s toplim maslacem od lješnjaka