Recepti

Pečena zobena kaša

DSC_4327
Pečena zobena kaša

Pečena zobena kaša

Pečenu zobenu kašu možete raditi kao topli doručak ili kao zdravi desert za 1 osobu.

Sastojci

  • 1/2 banane

  • 1/2 šalice zobenih pahuljica

  • 1 mala žlica meda

  • 1/4 male žlice vanilin šećera

  • prstohvat soli

  • 1/2 žlica praška za pecivo

  • 1/2 šalice mlijeka po želji

  • 1 žlica Maslaca od lješnjaka sa začinima za medenjake

  • 1 žlica Maslaca od lješnjaka s kakaom

Upustvo

  • Pećnicu zagrijati na 180 C. 
  •  Sve sastojke osim maslace od lješnjaka izblendati i prebaciti u zdjelu za pečenje. 
  • Na kraju dodati Tegline maslace u sredinu (ne mješati). Peći cca 20 minuta ovisno od jačine pećnice.
  • Dobiti ćete zapečenu koricu na vrhu, a unutra "fudgy" smjesu s toplim maslacem od lješnjaka